Anlık Bildirim

Ghostbuster: Afterlife ScARe indirmeye sunuldu

Ghostbuster: Afterlife ScARe adlı mobil oyunu zengin gerçeklik ögeleri ile kullanıcıları hayalet avlamaya davet ediyor. Oyunda hayaletleri yakalama görevi sizin. 

Ghostbuster: Afterlife ScARe Tam Boyutta Gör

Ghostbuster: Afterlife filminin vizyona girmesi ile birlikte mobil oyunu da indirmeye sunuldu. İlk oyun gibi ikinci oyun da zengin gerçeklik ögelerine sahip ancak daha farklı bir oynanış mekaniğine sahip. 

Ghostbuster: Afterlife ScARe neler sunuyor?

Ghostbuster: Afterlife ScARe oyunu yine zengin gerçeklik temeline dayanıyor ancak bu kez harita üzerinde hayalet aramak yerine odanızda hayalet arıyorsunuz. Oyun kameranızı kullanarak odanıza sanal nesneler yerleştiriyor. 

Oyun hayalet yakalama silahı ve kapanını elde etmeniz ile başlıyor. Sanal nesnelerle etkileşime geçerek aldığınız ekipmandan sonra hayaletler de boy göstermeye başlıyor. Kamerayı çevirerek hayaleti bulmanız ve yakalamanız gerekiyor. Hayaletlerden kaçınmak için zaman zaman eğilme veya sağa sola çekilme gibi hamleler yapıyorsunuz. 

Filmin önemli karakterleri mesaj ve videolu mesaj ile sık sık size yol gösteriyor. Ayrıca yolunuza çıkan bulmacaları çözerek hedef ekipmanları da bulabiliyorsunuz. Oyunun heyecanı kulaklık ile daha yoğun bir şekilde yaşanıyor. 

Ghostbusters Afterlife: scARe Ghostbusters Afterlife: scARe Ghostbusters Afterlife: scARe Ghostbusters Afterlife: scARe Games Ücretsiz 1,4 GB

Ghostbusters Afterlife scARe Ghostbusters Afterlife scARe Ghostbusters Afterlife scARe Ghostbusters Afterlife scARe Imprezario Entertainment Çevrimdışı Ücretsiz
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim