Anlık Bildirim

Gigabyte, Intel Alder Lake işlemciler için DRM Fix Tool'u piyasaya sürdü

Dünyanın önde gelen donanım üreticilerinden biri olan Gigabyte Technology, 12. nesil Intel işlemcilerin oyunları çalıştırma konusunda sıkıntı çıkaran DRM korumasına yönelik bir uygulama geliştirdi.

Gigabyte, DRM Fix Tool'u piyasaya sürdü Tam Boyutta Gör

Bu ayın başlarında Intel, yeni mimari ve yüksek performansa sahip yeni 12. nesil işlemcileri piyasaya sundu. Kısa bir zaman sonra işlemcilerdeki E-çekirdeklerinin, DRM yazılımını yanlışlıkla başka bir sistem olarak tanımasına sebep olduğundan ötürü oyunları çalıştırmada problem yarattığı farkedildi. Gigabyte firması, bu soruna çözüm olarak yeni GIGABYTE DRM Fix Tool uygulamasını Z600 serisi anakart platformu için piyasaya sürdü. Windows tabanlı bu yazılım, E-çekirdeklerini sorun oluşturmaması için hızlı bir şekilde açıp kapatabiliyor.

GIGABYTE DRM Fix Tool uygulamasının en son BIOS sürümüne ihtiyaç duyduğunu belirtmekte fayda var. Kullanıcılar, herhangi bir karmaşık kurulum olmadan, yardımcı programın kullanıcı arayüzü aracılığıyla E-çekirdeklerin durumunu kolayca kontrol edebilir. GIGABYTE DRM Fix Tool ve ilgili BIOS, Gigabyte resmi sitesinde mevcut olarak bulunuyor. Ayrıca  GIGABYTE DRM Fix Tool uygulamasını bu linkten direk olarak ta indirebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim