Anlık Bildirim

Oscar ödüllü popüler film Gladiator'ın devam filmi geliyor: Senaryo yazım aşamasında

Başarılı yönetmen Ridley Scott'ın en sevilen filmlerinden olan Gladiator'ın devam filmi geliyor. Ridley Scott, Gladiator 2'nin senaryosunun yazıldığını açıkladı.

Gladiator 2'nin senaryosu yazım aşamasında Tam Boyutta Gör

Alien, Blade Runner, The Martian ve Gladiator gibi filmlerin yönetmeni olan başarılı isim Ridley Scott, 83 yaşında olmasına rağmen üreticilik anlamıda kesinlikle durmuyor. Şimdi de sevilen bir başka filmden güzel bir haber geldi.

Gladiator 2 Geliyor

Ridley Scott geçtiğimiz günlerde bir röportaja katıldı ve bazı açıklamalarda bulundu. Söylediğine göre 2000 yılında yayınlanan ve büyük övgüler alan Gladiator filminin ikincisi geliyor. kendisi şu anda devam filmi için senaryoyu yazıyor ve filmin 2022'nin sonları veya 2023'ün başı gibi yayınlanmasını bekliyor. Ne yazık ki devam film ile ilgili başka hiçbir ayrıntıya sahip değiliz.

Ridley Scot bşu anda başta The Last Duel, House of Gucci olmak üzere birçok proje üzerinde çalışıyor. Alien gibi sevilen yapımların da yeni dizileri ve filmleri de yolda. Her projenin başındaki isim olmasa da hepsinin bir şekilde içinde. Kendisinin en yakın projesi The Last Duel, 15 Ekim'de vizyona girecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim