Anlık Bildirim

Sony'den sürpriz! God of War (2018) PC'ye geliyor: İşte çıkış tarihi ve Türkiye fiyatı

PlayStation'ın en önemli oyunlarından birisi olan 2018 yılında çıkışını yapan God of War, PC'ye geliyor. Oyunun çıkış tarihi ve Türkiye fiyatı belli oldu.        

God of War PC'ye geliyor: İşte çıkış tarihi ve Türkiye fiyatı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Sony Interactive Entertainment Santa Monica Studio'nun yaptığı God of War'dan PC sahiplerine müthiş haber geldi.

Geçtiğimiz dakikalarda yapılan duyuruya göre 2018 yılında çıkışını yapan ve seriyi yeniden başlatan God of War, PC'ye geliyor. Çıkış tarihi de beklenenden çok daha yakın. God of War'un PC sürümü 14 Ocak 2022'de Steam ve Epic Games üzerinden çıkış yapacak.

Türkiye Fiyatı

Oyunun mağaza sayfalarının açılması ile birlikte de fiyatı belli oldu. Fiyatlar şöyle:

God of War PC Özellikleri

Aslına Sadık Zengin Görseller
PC için daha da geliştirilmiş çarpıcı görseller. En üst performansı sunabilmek için kilidi kaldırılan kare hızlarıyla, destekleyen cihazlarda [MU1] gerçek 4K çözünürlüğün keyfini çıkarın. Daha yüksek çözünürlüklü gölgeler, geliştirilmiş ekran alanı yansımaları, GTAO ve SSDO eklentileri ve çok daha fazlasını sunan geniş grafik seçenekleri ve hazır ayar yelpazesiyle kendi ayarlarınızı belirleyin.

NVIDIA® DLSS ve Reflex Desteği
Kalite, performansla buluşuyor. Belli başlı Nvidia GPU'larında kare hızlarını artırmak ve güzel, keskin görüntüler elde etmek için NVIDIA Derin Öğrenme Süper Örnekleme (DLSS) teknolojisinin yapay zekâ gücünden yararlanın. Arzu ettiğiniz tepkisel oyun deneyimiyle daha hızlı tepki verebilmenizi ve daha sert kombolar yapabilmenizi sağlayan NVIDIA Reflex Düşük Gecikme teknolojisini kullanın.

Kişiselleştirilebilen Kontroller
Nasıl isterseniz öyle oynayın. DUALSHOCK®4 ve DUALSENSE® kablosuz kontrol cihazları başta olmak üzere geniş oyun kumandası ve tuşları tamamen değiştirilebilir fare ve klavye desteği sayesinde her eyleme oynanış tarzınıza uyacak ince ayar çekme gücü ellerinizin arasında.

Ultra Geniş Ekran Desteği
Atmosfere hiç olmadığı kadar gireceksiniz. Panaromik geniş ekranda nefes kesen manzaralarla İskandinav topraklarında yolculuk edin. 21:9 ultra geniş ekran desteği ile God of War™, orijinal kusursuz tiyatral görünümü daha da ileriye taşıyarak sinema kalitesinde bir deneyim sunuyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18860 kez okundu.
88 kişi, toplam 94 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
god of war, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim