Anlık Bildirim

Söylentiye göre yeni God of War, bir öncekinin iki katı uzunluğunda olacak

PlayStation 5'in en çok beklenen oyunlarından birisi olan God of War'ın devam oyunu için heyecanlandıran ancak düşündüren de bir iddia ortaya atıldı.

God of War: Ragnarok, 40 saatlik oynanış süresi sunabilir Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Sony Santa Monica Studio'nun yaptığı yeni God of War oyunu ile ilgili bir söylenti ortaya çıktı.

Oynanış 40 Saatten Fazla Sürecek

God of War'ın yaratıcısı David Jaffe, geçtiğimiz günlerde yüklediği bir YouTube videosunda yeni God of War oyunu hakkında duyduğu bazı bilgileri izleyicilerine aktardı. Söylediğine göre Santa Monica yeni God of War'un 40 saatlik bir oynanışa sahip olması için çalışıyor. Ancak David Jaffe, bu süre oyunu tamamen bitirme süresi mi yoksa sadece hikaye süresi mi bilmediğini söyledi.

Eğer bu bahsi geçen süre doğruysa ve yalnızca hikaye içinse, yeni oyunun öncekinden 2 kat uzun olacağı anlamına geliyor. Eğer komple oyunu bitirme süresiyse o zaman bir önceki oyundan birkaç saat daha uzun bir deneyim sunacak anlamına geliyor.

Şu ana kadar ne yazık ki oyun ile ilgili bir bilgi sahibi değiliz. 9 Eylül'de düzenlenecek olan PlayStation etkinliğinde oyundan ilk bilgileri büyük ihtimalle alacağız.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim