Anlık Bildirim

God of War ve Gran Turismo 7 gibi beklenen PlayStation oyunlarının yükseltmesi ücretli olacak

Geçtiğimiz günlerde PlayStation patronu Jim Ryan'ın yaptığı açıklamaya göre gelecekte çıkacak olan PS5 ve PS4 oyunlarının PS5'e yükseltmesi ücretli olacak.

PlayStation oyunlarının yükseltmesi ücretli olacak Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere bir nesil geçişinde olduğumuz için birçok oyun her iki nesil için de çıkış yapıyor. Bazı şirketler oyunların yeni nesil versiyonunu eski nesile sahip olanlara ücretsiz olarak sunsa da bazıları ücretli olarak sunuyor. Bu durum da son günlerde giderek artmaya başladı. Sony de geçtiğimiz günlerde bu konu hakkında net kararını açıkladı.

Gelecekteki Yükseltmeler Ücretli Olacak

Horizon Forbidden West geçtiğimiz günlerde ön siparişe açıldı ancak oyunun PS4 ve PS5 sürümü ayrı ayrı satılıyordu. Tepkilerin ardından PS4'te oyuna sahip olanlara ücretsiz yükseltme verileceği açıklandı. Sony Interactive Entertainment başkanı ve CEO'su Jim Ryan'ın yaptığı açıklama ile de gelecekte nasıl bir şeyle karşılaşacağımız da belli oldu.

Açıklamaya göre, gelecekte God of War: Ragnarok, Gran Turismo 7 ve bu oyunlar gibi hem PS4 hem de PS5 için çıkacak oyunların yeni nesil yükseltmesi dijital olarak 10 dolara satılacak. Yani bir oyunu PS4'te aldıysanız ve sonrasında PS5'te oynamak istiyorsanız 10 dolar ödeyeceksiniz. Tam olarak TL karşılığının kaç olacağını da zaman gösterecek diyebiliriz. Son yayınlanan rapora göre ise PlayStation 4'e gelen oyun desteğinin 2023'e kadar devam edeceği tahmin ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9401 kez okundu.
14 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PlayStation, gran turismo 7 ve
2 etiket daha God War Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim