Anlık Bildirim

God of War'dan güzel başarı: PC sürümü kısa sürede 1 milyondan fazla sattı

PlayStation'ın en büyük oyun serilerinden olan God of War geçtiğimiz günlerde PC için çıkışını yaptı. Oyun ile ilgili gelen son istatistikler ise oyunun güzel bir başarı yakaladığını gösteriyor.

God of War'un PC sürümü kısa sürede 1 milyondan fazla sattı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştirciliğini ise Santa Monica'nın yaptığı God of War'un PC sürümü geçtiğimiz günlerde çıkışını yaptı. Beklendiği gibi de oyuna ilgi büyük oldu. Geçtiğimiz saatlerde oyunun satış sayısına dair bir detay geldi.

1 Milyondan Fazla Sattı

SteamSpy'ın verilereine göre God of War'un PC sürümü ilk 10 gün içerisinde 1 milyon adetten fazla sattı. Ancak şunu belirtmekte fayda var. SteamSpy'ın verileri tahmine dayalı, yani net bir sayı veremiyor onun yerine bir aralık veriyorlar. Verdikleri aralığa göre ise oyun 1 milyonla 2 milyon arasında bir satış başarısına sahip.

Bu veriler içerisinde Epic Games olmadığını da belirtmek gerek. Her şeyle birlikte toparladığımızda God of War, PC'de geçreken güzel bir başarı yakalamış durumda. Oyuncu sayısı da anlık olarak eş zamanlı 75.000 oyuncuya ulaşmıştı.

Bu başarılar kesinlikle PlayStation'ın diğer oyunlarını PC'ye getirme ihtimalini de arttıracaktır. Şu an için görünürde yalnızca Uncharted, PC'ye gelecek gibi duruyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3739 kez okundu.
10 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
god of war, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim