Anlık Bildirim

Google, Chrome'da manuel şifre eklemeyi mümkün kılıyor

Google, yeni bir bayrak aracılığıyla Chrome tarayıcısında kullanıcıların bir siteye giriş yapmadan Ayarlar üzerinden giriş bilgilerini kaydetmelerine olanak tanıyor.

Google, Chrome'da manuel şifre eklemeyi mümkün kılıyor

Google,Chrome tarayıcısına yeni bir özellik ekledi. Chrome'un güncel sürümünde görüntülenen yeni bir bayrak, kullanıcıların daha önce bir siteye giriş yaparken kaydedebildiği kullanıcı adı ve şifre bilgilerini direkt olarak Ayarlar'dan kaydedebilmeyi mümkün kılıyor.

Chrome'da mauel şifre ekleme

Google, tarayıcı üzerinden bir siteye giriş yapılırken kullanıcıya kullanıcı adı ve şifreyi kaydetmek isteyip istemediğini soruyor ve kabul eden kullanıcıların şifrelerini Ayarlar'dan Otomatik Doldurma sekmesi altındaki Şifreler bölümüne kaydediyor. Şirket şimdiye kadar manuel şifre ekleme izin vermiyordu ancak bu durum bir Chrome bayrağıyla değişiyor.

'Ayarlarda manuel şifre eklemeyi etkinleştirir.' açıklamasıyla yeni bir bayrak kullanıcıların bir siteyi ziyaret etmeden şifre kaydetmesine olanak tanıyor.

Google Chrome tarayıcısında manuel şifre eklemek isteyen kullanıcılar chrome://flags/#add-passwords-in-settings adresini ziyaret ederek buradan bayrağı etkinleştirebilir. Şirket, ayrıca tarayıcının Canary sürümünde kayıtlı şifrelere not ekleme özelliğini test ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim