Anlık Bildirim

Google, Chrome tarayıcısının Android sürümünde RSS aboneliği özelliğini test ediyor

Arama devi Google, kullanıcıların favori sitelerini takip etmelerini pratik bir hale getirmek için, Chrome tarayıcısının Android sürümünde RSS özelliğini teste aldı.

Google, Chrome tarayıcısının Android sürümünde RSS aboneliği özelliğini test ediyor Tam Boyutta Gör

Google geliştiricileri, Android cihazlar için Chrome tarayıcısında yeni Takip özelliğini test etmeye başladı. Yeni özellik, geçmişte birçok web içeriği toplama aracının omurgası olan web standardı RSS'nin üzerine inşa edilmiş.

Yakında kararlı sürüme gelecek

Bu araç, kullanıcıların tarayıcı menüsü aracılığıyla site güncellemelerine abone olmalarına olanak tanıyacak ve bu abonelikteki içerik, ayrı bir sekmede kartlar şeklinde görüntülenecek. Sunulan işlev, kullanıcıların en sevdikleri sitelerdeki yeni yayınları hızlı bir şekilde öğrenmelerine de yardımcı olacak.

Google, Chrome tarayıcısının Android sürümünde RSS aboneliği özelliğini test ediyor Tam Boyutta Gör

Bunca yıl sonra Google'ın neden RSS'e dönmeye karar verdiğini söylemek zor, ancak büyük olasılıkla bunun belirli nedenleri var. Yeni işlev şimdilik sınırlı bir kullanıcı grubu tarafından kullanılabiliyor. Bu aracın tam olarak ne zaman tarayıcının kararlı sürümüyle birlikte tüm kullanıcılara sunulacağı ise henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim