Anlık Bildirim

Google’dan kesinti açıklaması

Bu sabah Google çöktü, çok sayıda site açılmaz oldu. Problemi gideren Google'dan ilk açıklama geldi. Google'ın açıklamasında problemin sebebinin fiber kesintisi olduğu belirtiliyor.

Google’dan kesinti açıklaması Tam Boyutta Gör

Bugün sabah saatlerinde Google çöktü. Google’ın servislerine ve web sitelerine erişim sağlanamadı. Google’ın servislerini kullanan bazı siteler de bu problemden etkilendi.

Türkiye ve Doğu Avrupa’yı etkisi altına alan erişim problem hakkında ilk resmi açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan’dan geldi. Sayan, sorunun Türkiye’deki operatörler ve internet servis sağlayıcıları ile ilgisi olmadığını duyurdu. Sabah yaşanan problemle ilgili Google’dan ilk açıklama geldi.

Google’ın açıklaması şu şekilde:

“Google’ın Bulgaristan’daki ağı üzerinde yönlendirilmiş olan trafikte yaşanan birden fazla eşzamanlı fiber kesintisi sorunu, etkilenen tüm kullanıcılar için Türkiye Saati ile 13.36 itibarı ile tamamen çözülmüştür. Bu süre içinde, Google hizmetlerine Bulgaristan ağ bağlantı noktamız üzerinden erişen kullanıcılar, söz konusu Google hizmetlerine ulaşamamıştır.

Sorunun çözümüne kadar geçen sürede gösterdiğiniz sabır için teşekkür ederiz.  Sorunun temel nedenini belirlemiş ve etkilenen trafiği, ağımızın sorundan etkilenmiş olan kısımlarının etrafına yönlendirmiş durumdayız. Konuyla ilgili dahili bir araştırma sürdürüyoruz. İleriki bir tarihte ayrıntılı bir olay özetini de paylaşmış olacağız."

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9186 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, google çöktü ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim