Anlık Bildirim

Pixel 6'daki Sihirli Silgi özelliği, Google Fotoğraflar'ın çökmesine sebep oluyor

Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro'daki Sihirli Silgi aracının Google Fotoğraflar uygulamasının çökmesine sebep olduğu bildirildi. Hata üzerinde çalışan Google, sorunun düzeltildiğini duyurdu.

Pixel 6'nın Sihirli Silgi özelliği, Fotoğraflar'ı kilitliyor Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz günlerde Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro akıllı telefon sahipleri, şirketin cihazların satışları için önemli bir rol üstlediği Sihirli Silgi özelliğini kullanırken bir hatayla karşılaştıklarını bildirdiler. Özellik kullanılırken Google Fotoğraflar uygulamasının kilitlendiği belirtildi.

Hata düzeltildi

Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro sahipleri, Google Fotoğraflar güncellemesinden sonra ortaya çıkan bir sorunu paylaştılar. Fotoğraflardan dikkat dağıtıcı unsurları kaldırmaya yarayan bir özellik olan Sihirli Silgi özelliği kullanılmak istenildiğinde Google Fotoğraflar uygulamasının çöktüğünü Reddit ve Twitter'dan duyurdular.

Google, fotoğraflardan istenmeyen kişileri veya nesneleri kaldırmaya olanak tanıyan Sihirli Silgi hatasının yaşandığını doğruladı ve problemi çözdüklerini açıkladı. Yapılan açıklamada: "Sabrınız ve hata raporlarınız için teşekkür ederiz. Bir düzeltmeyi kullanıma sunuyoruz, bu nedenle lütfen Play Store'da Google Fotoğraflar'ı en son sürümüne (5.76.0.426251772 veya üstü) güncelleyin." ifadelerine yer verildi.

Google Fotoğraflar Google Fotoğraflar Google Fotoğraflar Google Fotoğraflar Google LLC Fotoğrafçılık Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim