Anlık Bildirim

Google, iOS cihazlar için ‘’Switch to Android’’ uygulaması üzerinde çalışıyor

Google’ın üzerinde yeni çalıştığı ‘’Switch to Android’’ uygulaması iOS sistemlerden Android sistemlere geçiş işlemini kolaylaştıracak gibi gözüküyor. Detaylar haberimizde…

Google, iOS için ‘’Switch to Android’’ üzerinde çalışıyor Tam Boyutta Gör

9to5Google, teknoloji devi Google’ın iOS cihazlar için yeni bir uygulama üzerinde çalıştığını ortaya çıkardı. Google’ın Android Data Restore Tool isimli aracındaki kodlarda keşfedilen ‘’Switch to Android’’ uygulaması iOS kullanıcılar için Android sistemlere geçişi oldukça kolaylaştıracağa benziyor. Tıpkı Apple’ın Android cihazlar için geliştirdiği ‘’Move to iOS’’ uygulaması gibi, Google’ın da iOS App Store için bir ‘’Switch to Android’’ uygulaması geliştirmek istediğini görüyoruz.

Bu bağlamda, Google’ın şu anda iOS kullanıcıları için Android’e geçirme yöntemi, kişileri, takvim etkinliklerini ve fotoğrafları Google Drive’a yedeklemek üzerine gerçekleşiyor. Daha sonrasında aynı Google hesabı ile yeni bir Android cihaza geçildiğinde ilgili uygulamalar üzerinden yedeklenen içeriğe erişilebiliyor.

Google, iOS için ‘’Switch to Android’’ üzerinde çalışıyor Tam Boyutta Gör

Google’ın yeni uygulamasında bizleri neler bekliyor ?

Data Restore Tool’da yer alan 1.0.382048734 numaralı sürümünde bulunan yeni kod satırları, iOS için Google tarafından geliştirilen ‘’Switch to Android’’ isimli uygulamanın varlığına işaret ediyor. Uygulama da yer alan kod metinlerinin içeriği ise şöyle;

  • Adım 1 : App Store’dan ‘’Switch to Android’’ uygulamasını edinin.

  • Adım 2 : Wi-Fi ayarlarınıza gidin.

  • Adım 3 : ^1 ağına bağlanın ve ^2 şifresini girin.

Ayrıca, araçtaki bazı diller, geçmişte olduğundan daha fazla iOS verisinin aktarabileceğini gösterecek şekilde değiştirilmiş olarak gözüküyor. Örneğin, artık uygulamanın uygulamaları da aktarabileceğinden söz ediliyor.

Google’ın iOS uygulamalarını Android sürümlü cihazlara indirmek dışında, uygulama verilerini nasıl aktarmayı planladığı henüz bilinmiyor. Ancak, ücretli uygulamaların aktarılmayacağından ve Google Play Store üzerinden tekrar satın alınması gerekeceğinden emin olabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim