Anlık Bildirim

Google Meet artık Gmail uygulaması içerisinde

Google Meet görüşme uygulaması bir süredir Gmail web üzerinden erişilebilir durumdaydı. Şimdi iOS ve Android uygulamalarına da Google Meet özelliği sunulmaya başladı.

Google Meet artık Gmail uygulaması içerisinde

Uzun yıllar Hangouts adıyla kullanıcılara sohbet ve görüntülü görüşme imkanı sunan Google geçen yıldan itibaren Google Meet adıyla yeni ve daha verimli bir görüşme platformu sunmaya başlamıştı. Bu yıl entegrasyon çalışmaları devam ediyor.

Google Meet artık Gmail içerisinde

Google genelde sohbet uygulamalarını Gmail içerisinden erişilebilir yapmaya çalışıyor. Google Meet platformu da Gmail web uygulaması içerisinde erişilebilir hale gelmişti. Kullanıcılar sol kısımdan hızlı bir şekilde görüşmeye başlayabiliyordu.

Bu haftadan itibaren Google Meet ve Gmail entegrasyonu mobil uygulamalara da sunulmaya başladı. Kısa süre önce iOS uygulaması, şimdi de Android uygulaması Google Meet özelliğini sunuyor.

Android uygulamasında farklı olarak bağımsız bir Meet sekmesi yer alıyor. Kullanıcılar Ayarlar kısmına giderek bu sekmeyi kaldırabiliyor. 30 Eylül tarihine kadar G Suite abonesi olmayan kullanıcılar 60 dakika Google Meet görüşmesi yapabiliyor. Sonrasında bu imkan da kaldırılacak.

Google Meet (orijinal) Google Meet (orijinal) Google Meet (orijinal) Google Meet (orijinal) Google LLC İş Ücretsiz

Google Meet (original?)? Google Meet (original?)? Google Meet (original?)? Google Meet (original?)? Business Ücretsiz 171,7 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim