Anlık Bildirim

Google’ın kapı zili, hava soğuksa çalışmıyor

Google'ın akıllı ev elektroniklerinden Nest Doorbell ve Nest Cam cihazlarının pilleriyle alakalı yaşanan sorunları şirket kabul etti ve belirli sıcaklıklarda pillerin şarj olamayacağını onayladı

Google, Nest Doorbell pilinin soğukta şarj olmadığını doğruladı Tam Boyutta Gör

Google'ın Nest Doorbell ve Nest Cam cihaz sahipleri, soğuk havalarda hızlı pil tüketimi ve yavaş şarj konularından şikayetçiydi. Değişen sıcaklıklarda cihazlarının düzgün çalışmamasıyla karşılaşan kullanıcılar, şirkete çok sayıda geri bildirimde bulundu ve Google bunun üzerine bir destek sayfası yayınladı.

Google Nest Cam ve Doorbell pillerinin uygun çalışma sıcaklıkları

 Google destek sayfasında cihazların çalışması için uygun sıcaklıklarla birlikte pillerin sıcaklıklara göre durumlarına da yer verildi. Açıklanan bilgilere göre -20°C ile 0°C arasında pil cihaza güç sağlayabiliyor ancak hem şarj olamıyor hem de normalden daha hızlı boşalabiliyor. -20°C civarındaki sıcaklıklarda ise pil ömrünün normale göre yarısından da az olabileceği belirtiliyor.

Belirtilen sıcaklıklar arasında cihazların pillerinin bitmesi durumunda dış ortam yerine daha sıcak olan iç ortamda şarj edilmesi öneriliyor.  

Geçtiğimiz Ağustos ayında Google, şarjlar ve pil ömrüyle alakalı bu sorunların üstesinden gelebilmek için 2022 yılı içerisinde sadece kabloyla çalışan bir Nest Doorbell piyasaya süreceğini belirtmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim