Anlık Bildirim

Google One VPN artık iOS cihazlarda da kullanılabilir

Google, Android'de bir süredir var olan VPN hizmetinin artık iOS kullanıcıları tarafından da erişilebilir olduğunu duyurdu ancak hizmetten yararlanmak için belirli şartlar var.

Google One VPN artık iOS cihazlarda da kullanılabilir Tam Boyutta Gör

Google'ın yaklaşık 2 yıl önce Android için kullanıma sunduğu VPN hizmeti artık daha fazla cihaza genişliyor. Şirket, Google One VPN'i iOS kullanıcılarına da sunduklarını duyurdu. Hizmetin desteklendiği ülkelerdeki 2 TB Premium plana abone olan kullanıcılar, hizmetten faydalanabilecek.

Google One VPN, iOS'ta

Google One kullanıcıları artık hem iOS hem Android'de VPN hizmetini kullanmaya başlayabilecek ancak bunun da belirli şartları var. Öncelikle bulunduğunuz ülkede bu hizmetin destekleniyor olması gerekiyor. Bir diğer şart ise uygun abonelik planına sahip olunmalı.

Google, ABD, Fransa, Almanya, Belçika ve İtalya'nın da aralarında bulunduğu 18 ülkedeki kullanıcıların VPN hizmetini kullanabileceğini belirtiyor. Listelenen ülkeler arasında Türkiye yer almıyor ancak şirket, hizmeti daha fazla ülkeye getirmek için çalışmalar yürüttüğünü söyledi.

Google, iOS'a VPN hizmeti getirdiklerini açıkladığı blog gönderisinde ayrıca Android kullanıcıları için bir süre önce yayınladıkları yeni özelliklere de yer verdi. Bu özellikler arasında VPN bağlantısı kesildiğinde internet erişimini kapatan Güvenli Bağlantı Kesme, belirli uygulamaların standart bir bağlantı kullanmasına izin veren Uygulama Atlama ve VPN'in geçici olarak kapatılabildiği Erteleme yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim