Anlık Bildirim

CES 2022'ye şahsen katılımlar azalıyor: Google ve Microsoft da gitmeyecek

CES 20222'ye şimdilik 42 şirket lahsen katılım göstermeyecek. Son açıklamalarla Google ve Microsoft da fuarda ürünlerini sergilemeyecek.                         

Google ve Microsoft, CES 2022'ye gitmeyecek

İki yıllık aradan sonra yüz yüze düzenlenecek olan CES 2022'ye şahsen katılımlar, Omicron varyantı sebep gösterilerek azalmaya devam ediyor. Son olarak Microsoft ve Google, 5-8 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek Tüketici Elektroniği Fuarı'na şahsen katılım gerçekleştirmeyeceklerini söyledi.

CES 2022'ye şahsen katılımlar azalıyor

ABD'nin Las Vegas şehri 2022 yılında CES'e ev sahipliği yapacak ancak Omicron varyantı birçok katılımcıyı çekimser kılıyor. Yaptıkları açıklamalarla Microsoft ve Google, fuarda yüz yüze katılım göstermeyecekler.

Google'dan yapılan açıklamada: "Omicron varyantının gelişimini yakından izliyoruz ve bunun ekiplerimizin sağlığı ve güvenliği için en iyi seçim olduğuna karar verdik. Sanal fırsatları belirlemek ve desteklemek için hem CTA hem de ortaklarımızla yakın işbirliği yapmaya devam edeceğiz ve en son Google yeniliklerini hepinizle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz." ifadeleri yer aldı.

Etkinliğin yönetim organı CTA, şahsen katılmayacak şirketlerin sanal katılımları için ellerinden gelen yardıma açık olduklarını ve katılımcı sayısı az olsa CES 2022'nin gerçekleştirileceğini açıkladı. Sunulan son raporlara göre şimdilik 42 şirket, fuara şahsen katılım gerçekleştirmeyeceklerini duyurdu. Bu şirketler arasında Microsoft, Google ve Alphabet yan kuruluşu Waymo haricinde Amazon, Meta, Twitter, T-Mobile, Pinterest, Lenovo, Microsoft ve Intel yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim