Anlık Bildirim

Gran Turismo 7 2021'in ilk yarısında gelecek gibi duruyor

Popüler yarış oyunu Gran Turismo serisinin yeni oyunu Gran Turismo 7, PlayStation için yayınlanan bir reklama göre 2021'in ilk yarısında çıkış yapacak.

Gran Turismo 7 2021'in ilk yarısında gelecek gibi duruyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Polyphony Digital'in yaptığı PlayStation markasının en popüler yarış oyunu serisi Gran Turismo'nun yeni oyununun çıkış tarihi belli olmuş olabilir.

Geçtiğimiz haziran ayında duyurulan Gran Turismo serisinin yeni oyunu Gran Turismo 7'nin çıkış tarihi hala resmi olarak duyurulmadı ancak geçtiğimiz günlerde paylaşılan bir reklam, oyunun çıkış tarihini açığa çıkarmış olabilir. Aşağıdaki videoda da görebileceğiniz gibi reklamın sol alt köşesinde bir şey yazıyor. Sol altta tam olarak "Sortie prévue pour la première moitié de 2021", yani 2021'in ilk yarısında piyasaya sürülecek tarzında bir şey yazıyor. 

Şu an için Sony tarafından bir onaylama ya da reddetme durumu mevcut değil ve gelmesi de açıkçası pek olası değil. Sony büyük ihtimalle bu söylentiyi pek umursamayıp duyurmak istediği tarihte oyunun çıkış tarihini duyuracaktır. Yine de 2021'in ilk yarısında çıkması çok da mantıksız değil. Sonuçta yeni konsol için birçok oyun gerekiyor. Özellikle bu nesilde daha çok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim