Anlık Bildirim

Take-Two'nun son hamlesi GTA 3 Remake'in gelme ihtimalini güçlendirdi

Geçtiğimiz yıldan bu yana eski Grand Theft Auto oyunlarından yıllardır kullanılan modların kaldırılmasını isteyen Take-Two bu isteklerine devam ediyor. Bu da GTA 3 Remake ihtimallerini güçlendiriyor.

GTA 3 Remake söylentileri gittikçe güçleniyor Tam Boyutta Gör

Şüphesiz şu anda dünyanın en popüler oyun serilerinden birisi GTA. Popülerliği ile orantılı olarak da GTA oyunları için birçok mod yayınlanıyor. Ancak geçtiğimiz yıldan bu yana Rockstar Games'in ana şirketi olan Take-Two, bu modların kaldırılmasını istiyor. Modların uzun yıllardır kullanılıyor oluşu ve isteğin şu anda geliyor oluşu da enteresan bir durum ve bu da bazı söylentilere yol açıyor.

GTA 3 Remake Söylentileri Güçlendi

Geçtiğimiz saatlerde bildirildiği üzere daha öncesinde de olduğu gibi Take-Two, bazı GTA 3 modlarının kaldırılmasını istedi. Son dönemde kaldırılamasını istenen modlara baktığımızdaysa GTA 3 ağırlıklı olduklarını görebiliyoruz. Take Two'nun bu konudaki isteği elbette bambaşka bir sebep de olabilir ancak birçok oyuncu gelecek olan GTA 3 Remake veya Remaster için ilerde bir sorun yaşanmaması adına modları kaldırttığını düşünüyor.

Kaldırılması istenen modlar şu şekilde:

  • Vice Cry: Remastered 1.0
  • OpenManhunt 1.0.0
  • Liberty revind
  • Bullworth - OpenBull 1.0.0
  • ViIV (Alhpa version ? Version 3)
  • Grand Theft Auto V: Bullworth 0.1 [ALPHA]
  • SA2LC
  • Liberty City & Vice City v4.0

Geçtiğimiz mayıs ayında GTA 5'in yeni nesil sürümü ile ilgili açıklama yapıldığında 22 Ekim'de GTA 3 hayranlarını bir sürprizin beklediği söylenmişti. Bu yılın GTA 3'ün 20. yılı olması sebebiyle zaten oyuncular GTA 3 Remake bekliyordu ancak son çıkan haberler umutları arttırdı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim