Anlık Bildirim

GTA San Andreas RTX Remix ile yenilendi: RTX 4080'i zorluyor

GTA San Andreas, RTX Remix ile yeniden hayat buldu. Peki Ray Tracing (Işın izleme) ve Path Tracing (Yol izleme) teknolojileriyle güncellenen oyun nasıl görünüyor? İşte video
GTA San Andreas RTX Remix ile yenilendi! RTX 4080'i zorluyor Tam Boyutta Gör
Bildiğiniz gibi RTX Remix, yakın tarihte beta sürümüne kavuştu. Bu bağlamda kullanıcıların erişimine açılan modlama aracı, şimdi de döneminin popüler oyunlarından GTA San Andreas için kullanıldı. Peki sevilen yapım, yenilenen dokular ve Path Tracing (Yol izleme) teknolojisiyle nasıl görünüyor? Gelin hep beraber bakalım.

GTA San Andreas, Nvidia RTX Remix ile yenilendi

Bilmeyenler için RTX Remix, yüksek kaliteli dokular, yeni aydınlatma sistemi, ışın izleme ve çözünürlük yükseltme teknolojileri ile eski oyunların yeniden hayat bulmasını sağlıyor. Böylece hem kullanıcı hem de geliştiriciler, DirectX 8 veya DirectX 9 destekli eski yapımları kolay bir şekilde düzenleyebiliyor.

'MxBenchmarkPC' kanalının paylaştığı videoda, GTA San Andreas'ın çok daha modern bir atmosfere kavuştuğunu söylemek doğru olur. Öyle ki, ayrıntılı dokular, gelişmiş aydınlatma ve gerçek zamanlı gölge efektleriyle etkileyici görünüyor. Ancak FPS sonuçlarına baktığımızda ciddi bir performans sıkıntısı da göze çarpmıyor değil.

Bu noktada Path Tracing'in RTX 4080'i bile yorduğunu görüyoruz. Örneğin, videonun başında 2K çözünürlükte 300 FPS'lik bir performans sergileniyor. Ancak Path Tracing sonrasında bu değerin 60 FPS'e kadar düştüğünü görüyoruz. Üstelik DLSS'in de aktif olduğunu belirtelim. Dolayısıyla mevcut RTX Remix projelerinde olduğu gibi daha fazla optimizasyona ihtiyaç duyduğunu söyleyebiliriz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
29941 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
GTA San Andreas, nvidia rtx remix ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim