Anlık Bildirim

GTA: San Andreas'ın yenilenmiş sürümünde GTA 6'nın ilk görüntüsü paylaşılmış olabilir

Geçtiğimiz haftalarda çıkış yapan GTA Trilogy'e dahil olan GTA: San Andreas'ın yenilenmiş sürümündeki bir resmin GTA 6'ya ait olduğu iddia edildi.                

GTA San Andreas'ta GTA 6'nın ilk görüntüsü paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasının en popüler şirketlerinden biri olan Rockstar Games'in yeni bir GTA üzerinde çalıştığı biliniyor. Ancak ne yazık ki henüz resmi olarak duyurulmuş değil. Bu yüzden her gün bambaşka teoriler çıkabiliyor. Geçtiğimiz haftalarda çıkan GTA Trilogy ise enteresan bir söylentiye sebep oldu.

GTA San Andreas'ın yenilenmiş sürümünün içerisinde enteresan bir fotoğraf bulundu. Bu fotoğraf UFO gibi komplo teorilerinin üretildiği bir kısımda bulunduğu için ekstra dikkat çekti ancak asıl dikkat çeken o nokta, görselin kendisi oldu. Görsel aslında sadece basit bir evden oluşuyor. Ancak oyuncuların yoğun arayışına rağmen o ev hiçbir GTA oyununda bulunamadı. Bu da oyuncuların aklına henüz çıkmamış bir oyundan olduğu ihtimalini getirdi.

Rockstar bu tarz küçük detaylar eklemeyi seven bir şirket. Bu yüzden böyle bir ihtimalin olduğunu belirtmekte fayda var. Bazı oyuncular işleri biraz daha ileriye taşıyarak görseldeki kareyi gerçek hayatta aradı ve Miami'nin kuzeyinde Boca Raton isimli bir ilçede çok benzer bir yer fark ettiler. Bildiğiniz gibi Rockstar gerçek ortamları da oyunlarında yaratmayı bir hayli seviyor. Bu durum da söylentileri biraz daha güçlendirdi diyebiliriz. Konu ile ilgisi olan tüm görselleri aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim