Anlık Bildirim

GTA Trilogy, Kore'de ortaya çıktı! Popüler serinin yenilenmiş versiyonu 2022'de geliyor!

Geçtiğimiz aylarda Kotaku ve birkaç güvenilir kuruştan daha söylentisi ortaya çıkan GTA Trilogy, Kore'de derecelendirildi. Bu da söylentilerin gerçek olduğunu gösteriyor diyebiliriz.

GTA Trilogy, Kore'de derecelendirildi

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz aylarda Kotaku ve birkaç güvenilir kaynak, GTA serisinin en sevilen oyunlarından Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City ve Grand Theft Auto: San Andreas'ın remaster versiyonlarının geldiğini açıklamıştı. Bu durum şimdi biraz daha resmiyet kazandı.

GTA Trilogy Geliyor

Hala Rockstar Games tarafından resmi bir açıklama gelmiş değil ancak oyun geçtiğimiz saatlerde Kore'de listelendi. Bu da söylentinin gerçek olma ihtimalini ciddi bir şekilde arttırdı diyebiliriz. Hatta oyun GTA trilogy ismi ile değil, Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition ismi ile derecelendirildi.

Derecelendirmeye göre paket 2022 yılında çıkış yapacak ancak net bir tarih ortada yok. Kotaku ise oyunun Kasım 2021'de çıkacağını iddia ediyor. Eğer doğruysa çok kısa bir süre içinde resmi duyuruyu göreceğizdir. Oyunların ne tarz bir remaster sürümü olacağı da belli değil. Oyuncular her ne kadar remake'e yakın bir şey beklese de proje sanki o kadar büyükdeğilmiş gibi duruyor. Resmi açıklama ile birlikte her şey açığa çıkacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21575 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
grand theft auto, gta trilogy ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim