Anlık Bildirim

Grand Theft Auto Trilogy Remaster söylentisi güçleniyor: Unreal Engine ile geliştiriliyor

Geçtiğimiz aylarda Kotaku ve birkaç güvenilir kuruştan daha söylentisi ortaya çıkan GTA Trilogy ile ilgili daha fazla söylenti ortaya çıktı.

GTA Trilogy Remaster Unreal Engine ile geliştiriliyor Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz aylarda Kotaku ve birkaç güvenilir kaynak, GTA serisinin en sevilen oyunlarından Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City ve Grand Theft Auto: San Andreas'ın remaster versiyonlarının geldiğini açıklamıştı. Şimdi ise yeni söylentiler çıktı.

Unreal Engine ile Geliştiriyor

Dün akşam saatlerinde Rockstar Launcher'ın güncellemesinin ardından GTAForums'ta GTA Trilogy ile ilgili yeni söylentiler ortaya çıktı. Çıkan yeni söylentilere göre oyun Unreal Engine ile geliştiriliyor. Bu söylenti daha önce de çıkmıştı ancak oyuncular çok inanmamıştı. Bu sızıntı ile biraz daha netleşti diyebiliriz.

Ayrıca yukarıdaki görselde de görebileceğiniz gibi oyunun "Achievements" kısmı da sızdırıldı. Bu yenilenmiş oyunlar Ekim 2020'de Take-Two tarafından satın alınana kadar eskiden Ruffian Games olarak bilinen stüdyo Rockstar Dundee tarafından geliştiriliyor ve gelişim sürecinin sonlarında olduğu bildiriliyor. Ayrıca daha önce de ortaya çıktığı gibi bu üçleme hem yeni hem de eski grafiklere sahip olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim