Anlık Bildirim

Chris Pratt, Guardians of the Galaxy 3’ün çekimlerinin ne zaman başlayacağını açıkladı

Ünlü talk show programı Jimmy Kimmel Live’a katılan Chris Pratt, Marvel’ın sevilen serisi Galaksinin Koruyucuları’nın yeni filminin çekim takvimi ile ilgili konuştu.

Galaksinin Koruyucuları serisinin yeni filminin çekimleri uzun zamandır yayılan söylentilere göre bu yılın sonuna doğru başlayacaktı. Peter Quill karakterini canlandıran Chris Pratt, Jimmy Kimmel Live programında filmin çekim takvimi ile ilgili bilgiler verdi. Pratt’a göre filmin çekimleri kasım ayında başlayacak ve filmin prodüksiyonu 2022 ilkbaharında tamamlanacak.
 

Guardians of the Galaxy 3’ün çekim tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör

 

Üçlemenin en iyisi


Pratt ayrıca, filmin daha önceden çekilmesi planlandığı için senaryoyu birkaç yıl önce okuyup çok sevdiğini ve James Gunn’ın filmde çok iyi iş çıkaracağını düşündüğünü söyledi. Filmin diğer oyuncularından Karen Gillan da yakın zamanda senaryoyu yıllar önce okuduğunu ve üçlemenin en iyisi olduğunu söylemişti.

Guardians of the Galaxy 3’ün çekim tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör



Yapımın yönetmen koltuğunda önceki filmlerde de olduğu gibi ünü yönetmen James Gunn oturuyor. Başrollerinde ise, Chris Pratt, Zoe Saldana, Karen Gillan, Dave Bautista, Elizabeth Debicki gibi isimler yer alıyor. 

Galaksinin Koruyucuları 3’ün hayranlarıyla 5 Mayıs 2023’te buluşması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim