Anlık Bildirim

God of War: Ragnarok’un oynanış videosu yakın zamanda gösterilebilir

XboxEra.com’dan Nick Baker’ın Twitter’da paylaştığı iddiaya göre, God of War Ragnarok’un ilk oynanış videosu Sony tarafından State of Play etkinliğinde gösterilebilir.

Ünlü oyun serisi God of War’un çok beklenen yeni oyunu God of War: Ragnarok’un ilk oynanış videosunun Sony’nin yapacağı State of Play etkinliğinde gösterileceği XboxEra kurucusu Nick Baker tarafından iddia edildi. Oyunun en başta 2021’de Playstation 5 için yayınlanacağı açıklanmıştı. Daha sonra alınan bir karara göre God of War: Ragnarok, oyun yönetmeni Cory Barlog tarafından yapılan açıklamayla 2022 yılına ertelenmişti.

 Atreus oynanabilir bir karakter olabilir


Oyunun hikâyesi hakkında pek bilgi bulunmuyor; ancak Kratos ve Thor arasındaki çarpışma sonrasına odaklanabileceği söyleniyor. Ek olarak, Kratos’un oğlu Atreus’un da oyunda oynanabilir bir karakter olabileceği de söylentiler arasında yer alıyor. God of War: Ragnarok 2022 yılında hem PS4 hem de PS5 kullanıcıları ile buluşacak. 

God of War: Ragnarok’un oynanış videosu yakın zamanda gösterilebilir Tam Boyutta Gör


Dedikodularla birlikte hayranların heyecanı iyice artmış durumda. State of Play etkinliğinin ne zaman yapılacağı bilinmiyor; ancak temmuz ayında yapılacağına dair iddialar var.

Kaynakça https://screenrant.com/god-war-ragnarok-playable-atreus-thoughts/ https://screenrant.com/god-war-ragnarok-first-gameplay/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim