Anlık Bildirim

Halloween Kills filminden yeni fragman paylaşıldı

Ünlü korku filmi serisi Halloween’in yeni filmi olan Halloween Kills’ten dehşet verici bir fragman yayınlandı. Fragmanı ve filmin detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

1978 yılında John Carpenter tarafından çekilen korku filmi Halloween’in 2018 yılında aynı isimle yeni bir devam filmi çekilmişti. Yeni serinin ikinci filmi olan Halloween Kills’in ise 2020 yılında çıkması bekleniyordu ancak pandemi sebebiyle ertelenmişti.

Halloween Kills filminden yeni fragman paylaşıldı Tam Boyutta Gör



Yapımın yönetmen koltuğunda yine David Gordon Green oturuyor. Filmin başrollerinde ise klasik seriden tanıdığımız Jamie Lee Curtis’in yanı sıra Judy Greer, Anthony Michael Hall, Kyle Richards gibi isimler yer alıyor. Yapımda, bir önceki filmde öldüğü düşünülen ikonik maskeli seri katil Michael Myers, her zaman olduğu gibi geri dönüyor ve Laurie ile ailesinin tekrardan peşine düşüyor. 

Halloween Kills filminden yeni fragman paylaşıldı Tam Boyutta Gör



Aynı zamanda filmin senaristlerinden de biri olan yönetmen Green, 2018’deki filme iki tane daha devam filmi çekileceğini söylemişti. Serinin üçüncü filminin ise adı “Halloween Ends” olacak. Bize klasik bir sinema deneyimi yaşatacağa benzeyen Halloween Kills’in 15 Ekim 2021’de hayranlarıyla buluşması bekleniyor.

Filmin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim