Anlık Bildirim

Gereksinimleri karşılamayan Windows 11 bilgisayarlar için yeni filigran geliyor

Microsoft, yakında Windows 11 için yeni bir filigranı kullanıma alacak. Belirtilenlere göre gereksinimleri karşılamayan Windows 11 sistemlerde yeni bir uyarı mesajı gösterilecek.
Güçsüz Windows 11 bilgisayarlar için yeni bir filigran geliyor Tam Boyutta Gör
Microsoft, Windows 11’i bir yıldan fazla bir süre önce piyasaya sürdü. İşletim sistemi geçtiğimiz senenin son aylarında ilk büyük güncellemesini alarak daha sezgisel ve eksiksiz bir şekle büründü. Şimdi ise Windows 11’in 2023 güncellemesinde ise desteklenmeyen sistemler için bir filigran geliyor.

Windows 11'e yeni filigran geliyor

Ocak 2023 güncellemesinin bir parçası olarak Microsoft artık Windows 11 22H2 çalıştıran desteklenmeyen bilgisayarlarda “Sistem gereksinimleri karşılanmadı” filigranını göstermeye başladı. Ancak Microsoft bu filigranı her sistemde göstermiyor gibi görünüyor. Dolayısıyla bazı sistemi yetersiz kullanıcılarda Ocak 2023 Salı Yaması'ndan sonra bu filigran gösterilmekte.

Güçsüz Windows 11 bilgisayarlar için yeni bir filigran geliyor Tam Boyutta Gör
Gelinen noktada kullanıcılar, sistemleri Windows 11’in gereksinimlerini karşılamasa da çeşitli araçları kullanarak yeni işletim sistemini bir süredir kullanıyor. Kaldı ki cihazınız Windows 10'u sorunsuz bir şekilde çalıştırabiliyorsa, Windows 11'i de gayet iyi çalıştıracaktır.

Ancak Microsoft, güvenlik endişelerinden dolayı Windows 11’i eski sistemlerde çalıştırmak istemiyor. Bunun yerine şirket, yeni işletim sistemi için minimum gereksinimleri karşılayabilen bir sisteme geçmenizi talep ediyor. Öte yandan, “Sistem gereksinimleri karşılanmadı” uyarısı alan sistemlerde Windows 11’in işlevselliğinde bir değişiklik olmayacak ve güncellemeleri almaya devam edecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6854 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 11 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim