Anlık Bildirim

Haftalık Mobil Oyun Önerisi 05: Bridge Constructor: The Walking Dead

Haftalık mobil oyun önerilerimizin beşincisinde iOS ve Android cihazlar için yayınlanan köprü kurma oyunlarına küçük de olsa bir farklılık getiren Bridge Constructor: The Walking Dead'i öneriyoruz.

Haftalık Mobil Oyun Önerisi 05: Bridge Constructor: The Walking Dead Tam Boyutta Gör

Köprü inşa etme oyunları 2010 yılında hayatımıza daha fazla giren ve örneklerinin ciddi anlamda arttığı bir 10 yıl oldu. Düşünce tarzı olarak gayet güzel bir oyun ancak geliştirme konusunda çok fazla seçenek ne yazık ki yok bu yüzden biraz yaratıcı olmak gerekiyor. Bridge Constructor serisinin yeni oyunu da bu yaratıcılığı göstermiş aslında. Bu yeni yaratıcı oyun da haftalık mobil oyun önerilerimizin yeni üyesi.

Yayıncılığını Headup Games'in yaptığı, geliştiriciliğini ise ClockStone'un yaptığı Bridge Constructor serisinin yeni oyunu Bridge Constructor: The Walking Dead bu hafta sizlere önerdiğimiz oyun. Henüz yeni bir oyun olduğunu da söyleyelim.

Haftalık Mobil Oyun Önerisi 05: Bridge Constructor: The Walking Dead Tam Boyutta Gör

Bridge Constructor oyununa ya da bu tarzda başka bir oyuna çoğu oyuncu mutlaka denk gelmiştir. Mekanikler basit ama çözmesi zor. Klasik bir bulmaca oyunu yani kısaca. Çeşitli ağırlıkta ve boyutta araçların köprüden geçebilmesi için paranızın yettiği kadar kaliteli bir köprü yapıyorsunuz ve araç geçebilirse karşıya bölümü geçiyorsunuz. Elbette köprüyü inşa etmek için birçok yol var ve tamamen sizin becerinize kalmış durumda.

Bridge Constructor: The Walking Dead’in yaratıcılık yaptığı kısım ise zombiler. Önceden oyunda çok anlamlandırılamayan sebeplerle köprü yapıyorduk. Bu sefer The Walking Dead dizisinden tanınan karakterleri zombilerden kurtarmaya çalışıyorsunuz. Sadece zombilerden kaçmayıp aynı zamanda onları öldürmek için de çeşitli yollara başvurabiliyorsunuz. Son olarak zombiler için hazırlanan ölüm animasyonları da yer yer keyifli anla yaşatabiliyor.

Haftalık Mobil Oyun Önerisi 05: Bridge Constructor: The Walking Dead Tam Boyutta Gör

Toparlamak gerekirse bu oyunu Bridge Constructor oyunlarından keyif alan herkese, genel anlamda da bulmaca oyunu seven herkese rahatlıkla öneriyorum. Oyunu şu anda App Store üzerinde 27,99 TL’ye, Google Play üzerinde ise 21,99 TL’ye bulabilirsiniz. Mağaza bağlantılarını aşağıda bulabilirsiniz.

Bridge Constructor: TWD Bridge Constructor: TWD Bridge Constructor: TWD Bridge Constructor: TWD Games $2.99 246,6 MB

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.headupgames.bridgeconstructortwd&hl=tr&gl=US

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim