Anlık Bildirim

Haftalık Mobil Oyun Önerisi 10: Pink

Haftalık mobil oyun önerilerimizin onuncusunda iOS ve Android cihazlar için ücretsiz bir şekilde yayınlanan bir bulmaca oyunu önereceğiz.

Haftalık Mobil Oyun Önerisi 10: Pink Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz haftalarda da bahsettiğim gibi her tarafı reklam dolu olmayan ve ücretsiz olan mobil oyun bulmak fazlasıyla zor. Bu yüzden bu tarz oyunlar buldukça sizlere öneriyorum. Haftalık mobil oyun önerilerimizin onuncusunda fazlasıyla keyifli, basit ama beyin yoran bir oyun önereceğim. Bir de ücretsiz elbette.

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini bağımsız geliştirici Bart Bonte'nin yaptığı Pink, bu hafta sizlere önerdiğimiz mobil oyun. Daha geçtiğimiz günlerde yayınlanan “pink” geliştiricinin sarı, kırmızı, siyah, mavi ve yeşilin ardından yayınladığı bir bulmaca oyunu. Oyun toplamda 50 farklı seviyeden oluşuyor ve amacınız ekranı tamamen pembe yapmak. Nasıl pembe yapacağınız ise her bölümde değişiyor. Bazen sadece bir yere dokunmanız gerekiyor, bazen de zorlu bir yoldan geçmeniz gerekiyor. Ama oynanış her şekilde çok kolay ve rahat. Sadece ne yapacağınızı anlamanız gerekiyor.

Haftalık Mobil Oyun Önerisi 10: Pink Tam Boyutta Gör

Dediğim gibi oyunda reklam neredeyse hiç yok. Yalnızca bulmacayı çözemediğinizde ve yardıma ihtiyaç duyduğunuzda bir reklam izleyerek bir adet ipucu kazanabiliyorsunuz. İlerleyen süreçte ara ara ipuçlarına ihtiyacınız olabiliyor çünkü ciddi anlamda zorlaşıyor oyun.

Toparlamak gerekirse de bu oyunu rahatlıkla herkese öneriyorum. Oynaması keyifli, boyutu küçük ve yormayan bir oyun. Mağaza sayfalarını aşağıda bulabilirsiniz.

pink (game?)? pink (game?)? pink (game?)? pink (game?)? Games Ücretsiz 24,2 MB

pink pink pink pink Bart Bonte Bulmaca Ücretsiz

Haftalık Mobil Oyun Önerisi 10: Pink Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim