Anlık Bildirim

Haftalık Oyun Önerisi 13: My Friend Pedro

Haftalık oyun önerilerimizin on üçüncüsü ile devam ediyoruz. Bu hafta sizlere aksiyon anlamında dolu olan, oynanışıyla dikkat çeken bir oyun önereceğiz.

Haftalık Oyun Önerisi 13: My Friend Pedro Tam Boyutta Gör

Zamanında Max Payne’in Bullet Time özelliğini hepimiz sevmiştik. Hem oynanış anlamında bir farklılık içeriyordu hem keyifliydi hem de havalıydı. Bugün önereceğimiz oyun da Bullet Time mekaniği üzerine kurulmuş olan My Friend Pedro.

Yayıncılığını Devolver Digital’in yaptığı, geliştiriciliğini ise DeadToast Entertainment’ın yaptığı 2019 yılında yayınlanan aksiyon oyunu My Friend Pedro, bu hafta sizlere önerdiğimiz oyun.

Haftalık Oyun Önerisi 13: My Friend Pedro Tam Boyutta Gör

My Friend Pedro bir platform aksiyon oyunu öncelikle. Yani düşmanları öldürmek için 3 boyutlu düşünmenize gerek yok. Oyunu keyifli kılan kısım kesinlikle oynanışı. Oyunda bir veya iki silah kullanarak havalı şekilde adam öldürme üzerine kurulu. Oyunun bir hikayesi de var ancak ne yazık ki bir yerden sonra takip etmek zorlaşıyor. Filmlerde gördüğümüz uçuk kaçık aksiyon sahnelerine benzer sahneler görüyoruz. Zamanı yavaşlatarak, oradan oraya zıplayarak havalı bir şekilde hareket ediyorsunuz.

Sonuç olarak toparladığımda ise son dönemlerde oynadığım en keyifli oynanışa sahip oyunlardan birisi ancak belirtmekte fayda var, oynanış dışında pek de bir şey beklemeyin. Sizin oynanış sürenize göre değişiyor ancak yaklaşık 5, 6 saatlik bir oynanış sunduğunu söyleyebilirim. Aksiyon oyunu seven herkese de bu oyunu rahatlıkla öneriyorum. Oyun şu anda Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında bulunuyor.

Son olarak bu oyunun bir de dizi uyarlaması geldiğini hatırlatayım. Son dönemlerin en sevilen aksiyon filmi serilerinden biri olan John Wick'in senaristi Derek Kolstad ve yönetmenlerden biri olan David Leitch'ten My Friend Pedro’nun dizi uyarlamasında baştaki isimler olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim