Anlık Bildirim

Hakan: Muhafız final sezonundan ilk fragman geldi

Temmuz ayında erişime açılacak olan Hakan: Muhafız final sezonu için aksiyon dolu fragman yayınlandı. Kahramanımız yine insanlığı ve Muhafızları kurtarma mücadelesinde.

Hakan: Muhafız final sezonundan ilk fragman geldi Tam Boyutta Gör

Netflix’in en uzun soluklu orijinal Türk dizisi olma özelliğine sahip Hakan: Muhafız için final sezonu yaklaşmak üzere. Netflix Türkiye dizinin final yapacağı dördüncü sezondan ilk fragmanı paylaştı.

Hakan: Muhafız final sezonu neler sunacak?

Global olarak The Protector adıyla tanıtılan ve Çağatay Ulusoy’un başrolde olduğu Hakan: Muhafız dizisi final sezonunda yine heyecan dorukta olacak. Yedinci Ölümsüz’ün intikam ateşiyle İstanbul’u yakmasının ardından Ölümsüzlere teslim olan şehri ve insanlığı kurtarmak yine Muhafız’a düşecek.

Final sezonunda Zeynep karakterinin Muhafız’ın karşısına geçtiğini göreceğiz. Ayrıca insanlığı ve Muhafızları kurtarmak adına Hakan düşman saflarından yardım istemek zorunda kalacak ve bir Ölümsüzü uyandıracak. Bu arada Hakan’ın Faysal ile de yüzleştiğini göreceğiz.

Hazar Ergüçlü, Funda Eryiğit, Okan Yalabık, Taner Ölmez, Bige Önal, Boran Kuzum, Miray Daner ve Burçin Terzioğlu gibi isimlerin yer aldığı Hakan: Muhafız final sezonu 10 bölüm halinde 9 Temmuz’da yayınlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4947 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, Hakan: Muhafız final ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim