Anlık Bildirim

HBO Max, Avrupa ve Balkanlara açılıyor: Türkiye, 2022 planlarında yok

WarnerMedia'nın Netflix tarzı abonelik servisi olan HBO Max, önümüzdeki ay bazı Avrupa ülkeleri için erişime açılacak. 2022'de ise bazı Avrupa ve Balkan ülkeleri için erişime açılacak.

HBO Max, Avrupa ülkelerine geliyor Tam Boyutta Gör

Netflix'in popülerliğinin de getirdiği etkiyle bildiğiniz gibi birçok video akış platformu hizmete açıldı. Bu hizmetlerden biri de WarnerMedia'nın platformu HBO Max. Yalnızca Amerika'da erişime açık olan hizmet, önümüzdeki ay Avrupa yolculuğuna başlıyor.

26 Ekim'de 6 Avrupa Ülkesinde

Geçtiğimiz saatlerde yapılan açıklamaya göre HBO Max, 26 Ekim'de İsveç, Danimarka, Norveç, Finlandiya, İspanya ve Andorra için erişime açılacak. Bu sayede HBO Max Avrupa'ya ilk adımını atmış olacak. 2022'de ise Bosna-Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Moldova, Karadağ, Kuzey Makedonya, Polonya, Portekiz, Romanya, Sırbistan, Slovakya ve Slovenya ülkelerinde erişime açılacak. Şu anda 2022 için onaylanan tüm ülkeler bunlar.

Ne yazık ki şu an için açıklanan planda Türkiye'ye dair bir haber yok. Büyük bir ihtimalle önümüzdeki yıl bu 14 ülkeden daha fazla ülkede erişime açılacaktır ancak Türkiye'nin bu ülkelerden biri olma ihtimali biraz düşük diyebiliriz. Disney+, Avrupa'da birçok ülkede erişime açılmasına rağmen hala ülkemizde erişime açılmış değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6759 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
hbo max, Türkiye Haberleri ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim