Anlık Bildirim

Henry Cavill ve Millie Bobby Brown başrollü Netflix filmi Enola Holmes'ün ikincisi duyuruldu

Sherlock Holmes'ün kız kardeşi Enola Holmes'e odaklanan Netflix filmi Eno Holmes'ün devam filmi duyuruldu. Başrollerde yine Henry Cavill ve Millie Bobby Brown bulunuyor.

Henry Cavill ve Millie Bobby Brown başrollü Netflix filmi Enola Holmes'ün ikincisi duyuruldu Tam Boyutta Gör

Dünyanın en popüler kurgusal karakterlerinden birisi olan Sherlock Holmes'ün popülerleşmesi ile birlikte, Sherlock Holmes evreninde geçen birçok yapım görmeye başladık. Bunlardan biri de Sherlock Holmes'ün kız kardeşine odaklanan ge geçtiğimiz yıl yayınlanan Netflix filmi Enola Holmes. Geçtiğimiz saatlerde devam filmi duyuruldu.

Henry Cavill ve Millie Bobby Brown Enola Holmes 2'de Tekrar Başrol

Geçtiğimiz saatlerde Netflix'in resmi hesaplarından yapılan paylaşıma göre Enola Holmes'ün ikincisi yolda. Daha önce hem başrol hem de yönetmen ikinci filmi yapmak istediklerini söylemişti ve bu istekleri gerçekleşti. İkinci filmde başroller yine Henry Cavill ve Millie Bobby Brown.

Devam filminde yalnızca başroller değil aynı zamanda yönetmen Harry Bradbeer ve yazar Jack Thorne da aynı görevleri ile dönüyor. Ne yazık ki şu an için bilinen tüm bilgiler bu şekilde.

Nancy Springer'ın yazdığı The Enola Holmes Mysteries kitabından esinlenen Enola Holmes'ün ikinci filmi de kitaptan esinlenecek. 2 saat 3 dakika uzunluğundaki ilk filmi şu anda Netflix'te bulabilirsiniz. 

İlk filmin konusu: Kayıp annesini arayan Enola Holmes adlı cesur genç kız, ağabeyi Sherlock'u kurnazlıkla alt etmek ve kaçak bir lorda yardım etmek için hafiyelik becerilerini kullanır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim