Anlık Bildirim

Honda S2000, yeni aksesuarlarıyla Tokyo'da sergilendi

Japon üretici Honda, sevilen roadster modeli S2000'in 20'inci yıl dönümünü özel bir prototiple kutladı. Honda S2000 prototipi, yeni parçaları ve güncellenen süspansiyon sistemiyle Tokyo'da sahne aldı.

Honda S2000, yeni aksesuarlarıyla Tokyo'da sergilendi Tam Boyutta Gör

Japon üretici, büyük bir hayran kitlesine sahip olan Honda S2000’in 20. yaş gününü Tokyo Auto Salon’da sergilediği özel bir prototiple kutladı. Söz konusu prototipin üzerinde S2000 için hazırlanan bazı yeni parçalar bulunuyor.

Honda S2000’in 20. yıl özel prototipine baktığımızda, sevilen roadster’ın aerodinamik performansını iyileştirmeye yönelik parçaların tercih edildiğini görüyoruz. Standart ön tamponun yerine daha büyük ve agresif görünen hava girişlerine sahip yeni bir parça kullanılmış. Söz konusu tamponun kenarındaki çıkıntılar sayesinde tekerleklere etki eden hava akımının azaltılması sağlanmış.

Siyah renkli Yokohama Advan Racing jantların ve arka spoyler gibi parçaların da kullanıldığı Honda S2000 prototipinin içerisinde kırmızı döşemelere ve yeni ses sistemine yer verilmiş. Konsolun merkezinde Panasonic imzalı dokunmatik bir ekran da kullanılmış fakat Japon üretici bu ekranla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı. Bunun yanı sıra araçta daha modern bir süspansiyon sistemi kullanıldığı belirtiliyor.

Japon üreticinin fuarda sergilenen bu parçaları hangi pazarlarda satışa sunacağı henüz belli değil. Parçaların tam listesi dahil olmak üzere tüm detayların 20 Şubat’ta açıklanacağı belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14160 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, honda s2000 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim