Anlık Bildirim

Honor, Apple'a meydan okudu: iOS'ten daha iyisini yapacağız

Honor'un patronu iOS'ten daha iyi bir sistem geliştirmeyi planladıklarını söyledi. Zhao Ming'e göre kullanıcılar zayıf donanım ve demode tasarıma sahip iPhone'ları sadece iOS için tercih ediyor.
Honor, Apple'a meydan okudu: iOS'ten daha iyisini yapacağız Tam Boyutta Gör
Honor CEO'su Zhao Ming basın mensuplarına şirketin akıllı telefon pazarındaki beklentileri hakkında bazı açıklamalar yaptı. Deneyimli yöneticiye göre Honor sektör lideri olmayı amaçlıyor. Ancak Çinli üretici kendisine Xiaomi veya Samsung'u değil Apple'ı rakip olarak seçmiş.

Zhao Ming, Apple akıllı telefonların Magic 5 serisi de dahil olmak üzere birçok Android telefona kıyasla zayıf donanıma ve modası geçmiş tasarıma sahip olduklarını söyledi. Honor'un patronu ayrıca iPhone'ların birçok Android cihazın aksine iyi bir pil ömrü sağlayamadığını da sözlerine ekledi.

Honor, Apple'a meydan okudu: iOS'ten daha iyisini yapacağız Tam Boyutta Gör

Apple sadece iOS için tercih ediliyor

Kullanıcıların Apple'ı esas olarak iOS işletim sistemi ve sağladığı ekosistem nedeniyle seçtiklerini belirten Zhao Ming, MagicOS'u iOS'ten daha iyi olacak şekilde geliştirmeyi amaçladıklarını ifade etti. Ming satır arasında "iOS, Apple'ın tüm eksikliklerini ve sorunlarını örtüyormuş gibi" dedi.

Çinli şirketin ileriye dönük en büyük hedefi iOS ile rekabet edebilecek seviyeye ulaşmak. Honor sadece iOS'i değil, Huawei'nin HarmonyOS'unu da gölgede bırakacak bir deneyim sağlamayı kafaya koymuş durumda. Çinli üreticinin bunu başarıp başaramayacağını hep birlikte göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6739 kez okundu.
44 kişi, toplam 53 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
honor, MagicOS ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim