Anlık Bildirim

Honor, Apple'ı gözüne kestirdi: Pazar payını kapmaya çalışacak

Honor CEO'su Zhao Ming, üst sınıf akıllı telefon segmentinde Apple ile rekabet edeceklerini ve Cupertinolu şirketten pazar payı kapmak için mücadele edeceklerini söyledi.

Honor, Apple'ı gözüne kestirdi Tam Boyutta Gör

Honor markası dün yeni amiral gemisi Magic 3 serisi akıllı telefonları tanıttığı önemli bir lansman gerçekleştirdi. Etkinlik şirketin yeni fiyatlandırma politikası ile deyim yerindeyse "şampiyonlar ligine" girme niyetinde olduğunu gösterdi.

Bu durum bizzat Honor CEO'su Zhao Ming tarafından doğrulandı. Deneyimli yönetici Huawei'den ayrıldıktan sonra Honor'un sadece önceki konumunu geri kazanmayı değil, aynı zamanda sektörün önde gelen firmalarından pay kapmayı planladığını da söyledi. Özellikle de Apple'dan.

Honor, Apple'ı gözüne kestirdi Tam Boyutta Gör

İlk adım Magic 3 serisi ile atıldı

Çinli marka bu bağlamda kendisine rakip olarak Cupertinolu şirketi seçti. Zhao Ming, Apple ile rekabet etmeye çalışacaklarını ifade etti. Bunun için şirket üst düzey akıllı telefonlar üretip en yüksek fiyat segmentinde piyasaya sürmeyi planlıyor.

Bu yönde atılan ilk adım başlangıç modeli 900 euro fiyata sahip Magic 3 serisi oldu. Şirketin dün duyurduğu Honor Magic 3 Pro+ modeli 1.500 euro fiyatıyla resmen cep yakıyor. Apple'ın piyasadaki en iyi amiral gemisi olan iPhone 12 Pro Max'i aynı fiyata sattığını hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim