Anlık Bildirim

Honor X60 serisi sızdırıldı! İşte beklenen özellikler

Honor, orta segmentte rekabet edecek Honor X60 serisi üzerinde çalışıyor. X60, X60i, X60i+, X60 Pro ve X60 GT modellerinden ilk bilgiler paylaşıldı. İşte beklenen özellikler....
Honor X60 serisi sızdırıldı! İşte beklenen özellikler Tam Boyutta Gör
Huawei ile yollarını ayırdıktan sonra yoluna bağımsız bir üretici olarak devam eden Honor cephesinde Honor X60 serisi için geri sayım başladı. Peki Honor'un yeni orta seviye telefonları neler sunacak? Geçtiğimiz saatlerde seride yer alacak modellere ait ilk bilgiler paylaşıldı. 

Honor X60 serisi sızdırıldı

Adından da anlaşılacağı gibi Honor X60 serisi, Temmuz 2023'de tanıtılan X50 serisinin devamı niteliğinde olacak. Şu an için yeni nesil telefonların X60, X60i, X60i+, X60 Pro ve X60 GT olmak üzere birden fazla modele sahip olması bekleniyor. Buna ek olarak telefonların bazı önemli tasarım ayrıntıları da netleşmeye başladı. 

Honor X60 serisi sızdırıldı! İşte beklenen özellikler Tam Boyutta Gör
Yakın kaynaklara göre Honor X60 serisi, ön tarafta dört kavisli ekrana sahip olacak. Kavisli tasarım, genellikle üst seviye cihazlarda bulunduğundan X60'ın, selefi gibi uygun fiyatlı bir amiral gemisi olması bekleniyor. Ayrıca sızıntı kaynağı, Honor X60 serisinin büyük bir pil paketiyle çalışacağını ve düşmeye karşı "süper" bir direnç sunacağını belirtti.

Akıllı telefonlara güç verecek platform ise halen açıklanmadı. Ancak fikir vermesi açısından Honor X50 ve X50 Pro'nun sırasıyla Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 ve Snapdragon 8+ Gen 1 platformlarından güç aldığını hatırlatalım. Honor X60 serisi hakkında iu anda sahip olduğumuz tüm bilgiler bu kadar. Ancak önümüzdeki günlerde daha fazla sızıntının ortaya çıkacağını düşünüyoruz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim