Anlık Bildirim

Horizon: Forbidden West'in yapımı tamamlandı: PS4 sürümünden ilk oynanış videosu geldi

PlayStation 5 ve PlayStaion 4 için özel olarak geliştirilen Horizon Forbidden West'in yapımı tamamlandı. PlayStation 4 sürümünden ilk oynanış videosu geldi.      

Horizon: Forbidden West'in PS4 sürümünden ilk oynanış videosu Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Guerilla Games'in yaptığı PlayStation'ın önemli oyunu Horizon Zero Dawn'ın devamı Horizon Forbidden West'ten güzel haber geldi.

Geçtiğimiz saatlerde yapılan açıklamaya göre Horizon: Forbidden West'in yapımı tamamlandı. Bundan sonra yalnızca oyunun dağıtım aşaması kaldı. Büyük bir ihtimalle stüdyo da şu anda oyunun ilk güncellemesi üzerinde çalışıyor. Ayrıca oyunun PlayStation 4 sürümünden de bir oynanış videosu geldi.

Horizon: Forbidden West PS4 Oynanış Videosu

Oyunun PS4 versiyonu aslında merakla bekleniyor çünkü PS5 versiyonu ile arasında nasıl bir fark olacağı ve PS5 versiyonunu etkileyip etkilemeyeceği merak ediliyor. Videoya baktığımızda gayet güzel durduğunu söylemek gerek ancak yine de oyunun çıkışını beklemekte fayda var.

Horizon Forbiden West, PlayStation 5 ve PlayStation 4 için 18 Şubat 2022'de çıkış yapacak. Oyun çıkışında Türkçe altyazı desteğine sahip olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim