Anlık Bildirim

HTC küllerinden doğuyor: HTC Desire 20 Pro modeli ufukta göründü

Bir zamanların "efsane" akıllı telefon üreticilerinden olan HTC, Desire 20 Pro modeliyle sahalara geri dönmeye hazırlanıyor. İşte HTC Desire 20 Pro'ya dair gelen ilk bilgiler:

HTC küllerinden doğuyor: HTC Desire 20 Pro modeli ufukta göründü Tam Boyutta Gör

Bir süredir mali sıkıntılarla boğuşan Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC, orta seviye yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor.

HTC Desire 20 Pro olarak adlandırılacağı söylenen telefon; Geekbench testinde boy gösterirken, tasarım ve diğer bazı detaylar da HTC ile ilgili tutarlı sızıntılarıyla bilinen LlabTooFeR isimli Twitter hesabı tarafından paylaşıldı.

HTC Desire 20 Pro performans testinde

Geekbench 5.1.1 testine konuk olan HTC Desire 20 Pro; tek çekirdeği yük altındayken 312 puan elde ederken, 8 çekirdek birden yük altındayken ise 1367 puan almış.

Test sonuçları, telefonun performansı hakkında olduğu kadar teknik özellik tarafında da birtakım bilgiler içeriyor. Zira teste tabi tutulan HTC Desire 20 Pro'nun 6 GB RAM'e sahip olduğu ve Android 10 işletim sistemini çalıştırdığı görülüyor.

HTC küllerinden doğuyor: HTC Desire 20 Pro modeli ufukta göründü

Geekbench sonucu, temel frekans hızı 1.8 GHz olan 8 çekirdekli bir Qualcomm işlemcinin HTC Desire 20 Pro'ya güç verdiğini de ortaya koyuyor. Bu işlemcinin çoğunlukla orta sınıf akıllı telefon ve tabletlerde kullanılan Snapdragon 665 olduğu tahmin ediliyor. 

Geçtiğimiz yıl duyurulan Snapdragon 665 yonga seti, 11 nm fabrikasyon süreciyle üretiliyor. Adreno 610 grafik birimine ev sahipliği yapan Snapdragon 665, işlemci tarafında ise dört adet 1.8 GHz hızında çalışan Kryo 260 Silver verimlik ve dört tane de 2.0 GHz hızında çalışan Kryo 260 Gold yüksek performans çekirdeği olmak üzere toplamda 8 çekirdekli bir CPU birimi bulunuyor.

Ekranda OnePlus 8, arka tarafta ise Xiaomi Mi 10 esintileri taşıyacak

HTC Desire 20 Pro'nun ön taraftan delikli ekran tasarıyla gelen OnePlus 8'i, arka tarafta ise kamera dizilimiyle birlikte Xiaomi Mi 10'u andıracağı söyleniyor.   

3.5 mm kulaklık girişine ev sahipliği yapacağı söylenen telefonla ilgili başka herhangi bir bilgi bulunmuyor. İlerleyen günlerde HTC Desire 20 Pro'ya dair daha fazla bilgi edinmeyi umuyoruz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11787 kez okundu.
22 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, htc desire 20 pro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim