Anlık Bildirim

Huawei Mate 30 Pro'nun DXOMARK puanı belli oldu

Kamera test platformu DXOMARK, Huawei Mate 30 Pro 'nun kamera puanını açıkladı. Huawei Mate 30 Pro, mobil kameralar içerisinde birinci sıraya yerleşti.

Huawei Mate 30 Pro'nun DXOMARK puanı belli oldu Tam Boyutta Gör

Huawei’in yeni amiral gemisi telefonu Mate 30 Pro’nun merakla beklenen DXOMARK puanı belli oldu. Mate 30 Pro, DXOMARK’ın arka kamera göre en iyi arka kameraya sahip cep telefonu.

DXOMARK’ın yaptığı testle ilgili bilgilere geçmeden önce önemli bir notun altını çizmekte fayda var. Yapılan testler, Huawei’in henüz son kullanıcı için yayınlamadığı kamera yazılımı ile gerçekleştirildi. Huawei’in bu yazılımı yakın zamanda güncelleme yoluyla kullanıcılarına ileteceği belirtiliyor.

Huawei Mate 30 Pro’nun arka kamerası 121 puan aldı ve birincilik koltuğuna oturdu. İkinci sırada 117 puan ile Galaxy Note 10+ 5G modeli geliyor. Firmanın bir önceki modeli Huawei P30 Pro ise 116 puan ile üçüncü sırada. Mate 30 Pro’nun ön kamerası ise 93 puan ile beşinci sıraya yerleşti.

DXOMARK’ın Huawei Mate 30 Pro kamera testi hakkında daha detaylı bilgilere ve fotoğraflara bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim