Anlık Bildirim

Huawei'nin yaklaşan akıllı telefonu Nova 8i'nin teknik detayları lansmanı öncesinde ortaya çıktı

Huawei, orta seviye pazarına yönelik yeni telefonu Nova 8i'yi tanıtmaya hazırlanıyor. Telefonun lansmanı gerçekleşmeden teknik özellikleri ortaya çıktı. Cihaz, dörtlü kamera kurulumuna sahip olacak

Huawei Nova 8i'nin teknik detayları belli oldu Tam Boyutta Gör

Çinli teknoloji devi Huawei, Nova 8 ailesine yeni bir üye daha eklemek için çalışıyor. Huawei Nova 8i adı verilecek akıllı telefonun teknik özellikleri, lansmanı öncesinde sızdırıldı. Cihazın Snapdragon 662 yonga setinden güç alması bekleniyor.

Huawei Nova 8i'nin beklenilen özellikleri

Nova 8i, Full HD+ çözünürlük ve DCI-P3 renk gamı ??sunan 6.67 inç LCD panele sahip olacak ve %94,7 ekran-gövde oranı sunacak. Ekran, ön kamera için delik ekran tasarımıyla gelecek.

Telefonun arka tarafında dairesel bir alan içerisinde, f/1.9 diyafram açıklığına sahip 64 MP birincil lens, 120 derece görüş alanına sahip 8 MP ultra geniş lens, 2 MP makro sensör ve 2 MP derinlik sensöründen oluşan dörtlü kamera kurulumu yer alacak.

Sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 662 mobil platform tarafından desteklenecek olan akıllı telefon, Android 10 tabanlı EMUI 11'i çalıştıracak. İlerleyen zamanlarda şirketin, telefonu HarmonyOS'a güncellemesi bekleniyor.

Telefon, %0-100 şarjı 38 dakikada gerçekleştiren 66W Huawei SuperCharge desteğiyle 4.300mAh bataryaya sahip olacak.

Gümüş, siyah ve mavi olmak üzere üç renk seçeneğine sahip olacak Huawei Nova 8i, öncelikle Güneydoğu Asya pazarlarına gidecek. Cihazın küresel kullanıma sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim