Anlık Bildirim

Huawei P40 Lite için EMUI 12.0.0.257 güncellemesi yayımlandı

EMUI 12.0.0.257 güncellemesi için bekleyen Huawei P40 Lite kullanıcıları artık rahat bir nefes alabilir. Minimalist ve gerçekçi bir tasarım eşliğinde piyasaya sürülen bu sürüm ne sunuyor?
Huawei P40 Lite Tam Boyutta Gör
Ülkemizde satılan Huawei P40 Lite yeni bir güncelleme aracılığıyla tazelendi. EMUI 12.0.0.257 güncellemesi 250 MB'lık bir boş alana ihtiyaç duyuyor.

 

EMUI 12.0.0.257 güncellemesi ne sunuyor?

Geçen ay için hazırlanan güvenlik yamasını bünyesinde barındıran bu sürüm potansiyel yazılım tehditlerini ortadan kaldırmak amacıyla dizayn edildi. Huawei P40 Lite kullanıcıları artık EMUI 12'nin altyapısını kullanan EMUI 12.0.0.257'ye EMUI 10.0'dan geçiş yapabiliyor.

Duyularınıza Uyan Tasarım sloganı ile kullanıcıların beğenisine sunulan EMUI 12 yenilikçi bir arayüz tasarımı ile dikkat çekiyor. İnce ayarlanmış gradyanlar ekranda gerçek bir derinlik hissi uyandırıyor. Siyah, beyaz ve mavi renk formatları temiz ve rafine bir görünüm sunuyor.

Huawei P40 Lite Tam Boyutta Gör
Yazı tipinin boyutunu ve ağırlığını kaydırıcı ile ayarlamanıza olanak tanıyan EMUI 12'de Denetim Kısayolu, Device+ (Çoklu Ekran İş Birliği) ve Gizlilik Koruması Altında Kilit Açma gibi kullanıcıyı koruyan ve ona zaman kazandıran özellikler bulunuyor.

Dilerseniz EMUI 12 hakkında daha çok bilgiye erişmek için yukarıdaki haberimize bir göz atabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim