Anlık Bildirim

Huawei, EMUI 12 arayüzünü tanıttı

Çinli teknoloji üreticisi Huawei, bugün beklenmedik bir şekilde akıllı telefonları için geliştirdiği arayüz yazılımının yeni bir sürümünü duyurdu.

Huawei, EMUI 12 arayüzünü tanıttı Tam Boyutta Gör

Kendi işletim sistemi HarmonyOS'u piyasaya sürmesine rağmen, Huawei arayüz yazılımını geliştirmeye devam ediyor. Çinli şirket bugün sessiz sedasız bir şekilde EMUI 12'yi duyurdu.

Arayüz

Yeni EMUI, degradelerde daha ince ayarlamalar ve daha doğal efektlerle daha minimalist bir arayüze sahip. Arayüz üç renk temasında sunulacak: Beyaz, siyah ve mavi. Ayrı olarak, kullanıcılar yazı tiplerinin doygunluğunu ve boyutunu ayarlayabilecektir.

Huawei, EMUI 12 arayüzünü tanıttı Tam Boyutta Gör

EMUI 12 ile kontrol paneline erişim daha kolay hale gelecek. Bu, müzik çalmak için ses ayarlarını hızlı bir şekilde değiştirmenize, Bluetooth ve Wi-Fi'nin çalışmasını kontrol etmenize ve ayrıca diğer araçlara bağlanmanıza izin verecek.

Ayrıca şirketin geliştirdiği MeeTime görüntülü arama uygulaması, Huawei Vision TV'ler ve akıllı telefonlar arasında yayınları neredeyse hiç gecikme olmadan gerçekleştirebilecek.

Huawei, EMUI 12 arayüzünü tanıttı Tam Boyutta Gör

Güvenlik

Yeni güvenlik özellikleri, EMUI 12 kullanıcılarının bir dizüstü bilgisayarda şifre girerek akıllı telefonlarının kilidini açmasına olanak tanıyacak. Ayrıca EMUI 12, güvenilir cihazlara akıllı saatler eklemenize izin verecek, böylece kullanıcı akıllı telefonun kilidini yalnızca saatle eşleştirildiğinde açabilecek.

Çıkış tarihi ve uyumlu cihazlar

Desteklenen cihazların listesinin ve EMUI 12 için çıkış tarihinin daha sonra şirket tarafından açıklanacağı belirtildi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim