Anlık Bildirim

Huawei yeni akıllı TV serisini tanıttı: 4K çözünürlük, HarmonyOS 2.0 ve çıkarılabilir kamera

Huawei, HarmonyOS 2.0 işletim sistemiyle çalışan Smart Screen SE akıllı TV serisini duyurdu. Yeni modeller 4K çözünürlük, 13 megapiksel çıkarılabilir kamera ve iki farklı boyut seçeneği ile sunuluyor.

Huawei Smart Screen SE duyuruldu Tam Boyutta Gör

Çinli teknoloji devi Huawei bugün düzenlediği etkinlikte uygun fiyatlı Smart Screen SE akıllı TV serisini duyurdu. Orta segmente hitap eden seri, 55 ve 65 inç olmak üzere iki model içeriyor.

Her iki versiyon da 4K çözünürlük, HDR Vivid desteği ve mavi ışık azaltma teknolojisi sunuyor. Ayrıca HiSilicon Honghu yonga seti, 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanı ile donatıldıklarını belirtelim. İşletim sistemi olarak HarmonyOS 2.0'dan güç alıyorlar.

Huawei Smart Screen SE duyuruldu Tam Boyutta Gör

Çıkarılabilir manyetik bağlantılı kamera

Huawei Smart Screen SE TV'lerde, görüntülü görüşmeler için 13 megapiksel çözünürlüğünde kamera bulunuyor. Gizlilik endişesi duyanlar manyetik bağlantı kullanan kamerayı televizyondan tamamen çıkarabilecekleri gibi görüş açısını da değiştirebilecekler.

Huawei Smart Screen SE duyuruldu Tam Boyutta Gör

Şirketin yeni televizyonlarında Wi-Fi, Bluetooth 5.1 ve NFC desteği mevcut. Huawei Sound bölümü tarafından geliştirilen 2 adet 10W hoparlör içermeleri de dikkat çekiyor.

Huawei Smart Screen SE duyuruldu Tam Boyutta Gör

Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Huawei Smart Screen SE, 1 Haziran itibarıyla Çin'de satışa sunulacak. Yeni TV'lerin ülkemize gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor. Fiyat etiketleri şu şekilde:

  • Huawei Smart Screen SE 55 inç – 513 dolar
  • Huawei Smart Screen SE 65 inç – 668 dolar
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim