Anlık Bildirim

Huawei Watch 5 ve Watch 5 Pro'dan yeni detaylar paylaşıldı

Huawei'nin piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni akıllı saatlerle ilgili detaylar netleşmeye devam ediyor. Tüm modeller HarmonyOS NEXT ile tanıtılabilir. İşte detaylar...
Huawei Watch 5 ve Watch 5 Pro'dan yeni detaylar geldi! Tam Boyutta Gör
Huawei, bildiğiniz üzere Watch 5 ve Watch 5 Pro'yu içerecek bir sonraki akıllı saat serisi üzerinde çalışıyor. Kısa süre önce söz konusu modellerin Mate 70 akıllı telefonuyla birlikte sahne alacağı belirtilmişti. Şimdi ise Huawei Watch 5 serisi hakkında daha fazla ayrıntı paylaşıldı. 

HarmonyOS NEXT'e geçiyor

Kaçıranlar için Huawei, Haziran ayı tarihli HDC 2024 etkinliği kapsamında HarmonyOS NEXT'i duyurmayı planlıyor. Yeni sürümdeki en büyük gelişme ise, Android'den tamamen bağımsız olması olacak. Öyle ki yeninen sürümün mevcut HarmonyOS'a (AOSP) kıyasla Huawei'nin kendi geliştirdiği Hongmeng çekirdeğinden güç alması bekleniyor. Bu da Android uygulamalarıyla tamamen uyumsuz olacağı anlamına geliyor. 

Huawei Watch 5 serisine gelirsek, sızıntılar Watch 4 serisinde bulunan gezegen temasına kıyasla daha farklı bir tasarımda sahne alacağı yönünde. Ayrıca sızıntı kaynağı, HarmonyOS NEXT'e atıfta bulunarak akıllı saatlerin "yeni bir sisteme" sahip olacağını belirtti. Ancak yeni işletim sistemi tarafından desteklenen özellikler ve işlevlere ilişkin ayrıntılar hala bilinmiyor. Bu nedenle fikir vermesi adına, Huawei Watch 4 serisine göz atabiliriz.

Huawei Watch 4 özellikler

Watch 4 serisi, 1,5 inç LTPO ekran, 100'den fazla egzersiz moduna ek olarak  kalp atış hızı, kandaki oksijen (SpO2), stres, cilt sıcaklığı gibi özellikler ve dünyanın ilk müdahalesiz kan şekeri takibi yapan akıllı saati olarak lanse edildi. Pil ömrü ise sürümler arasında ve pil boyutlarına bağlı olarak değişiyordu.

Standart model 3 gün, Pro model normal kullanımda 4,5 gün pil ömrü ile tanıtıldı. Ayrıca "Ultra pil ömrü" modu ile bu süre 21 güne ulaşabiliyor. Watch 4 serisinin diğer özellikleri arasında ise aramalar için eSIM, veriler için LTE 4G desteğinin yanı sıra güvenlik için düşme algılama özelliği bulunuyordu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim