Anlık Bildirim

HP HyperX yeni oyuncu ürününü duyurdu

HyperX Cloud Alpha Blackout Edition adlı yeni oyuncu kulaklığı 50mm dinamik sürücüler ile yüksek kaliteli ses oluştururken konforlu bir tasarım ile geliyor.     

HyperX Cloud Alpha Blackout Edition Tam Boyutta Gör

Uzun yıllar Kingston bünyesinde kaldıktan sonra kısa süre önce HP çatısı altına giren HyperX oyuncu markası tanıtımlarına devam ediyor. Bu hafta HyperX Cloud Alpha Blackout Edition oyuncu kulaklığı sahneye çıktı. 

HyperX Cloud Alpha Blackout Edition neler sunuyor?

HyperX Cloud Alpha Blackout Edition versiyonu, HyperX çift odacık teknolojisi barındırıyor. 50mm neodim sürücülü, HyperX çift odacık teknolojisi, basların orta ve yüksek tonlardan ayırmasına olanak tanıyarak oyun, müzik ve filmleri daha sürükleyici hale getiren dinamik bir ses oluşturuyor.

Kulaklık birinci sınıf HyperX imzalı hafızalı köpük, daha yumuşak, daha esnek suni deri ile genişletilmiş kafa bandı ve dayanıklı, hafif bir alüminyum çerçeve tasarımı barındırıyor. Kulaklıklı mikrofon seti, konsol oyuncularının doğrudan kablo üzerinden ses seviyesini ayarlamasına ve mikrofonu sessize almasına olanak tanıyan, kablo üzeri ses kontrolcüsüne ve çıkarılabilir kabloya sahip. 

Cloud Alpha Blackout versiyonu, PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Xbox One S, Nintendo Switch ve 3.5mm bağlantı noktası ile diğer sanal gerçeklik sistemleriyle çoklu platform uyumluluğuna sahiptir.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim