Anlık Bildirim

HyperX Cloud Revolver +7.1 oyuncu kulaklığı USB kontrol kutusu ile geliyor

HyperX Cloud Revolver +7.1 oyuncu kulaklığı gelişmiş 50mm neodim sürücüler yanında USB ses kontrol kutusu ile dikkat çekiyor. HyperX Cloud Revolver +7.1 özellikleri ve fiyatı haberimizde.

HyperX Cloud Revolver +7.1 oyuncu kulaklığı USB kontrol kutusu ile geliyor Tam Boyutta Gör

Oyuncu ekipmanları pazarında payını arttırmaya çaba gösteren Kingston HyperX markası yeni ürünler geliştirmeye devam ediyor. HyperX Cloud Revolver oyuncu kulaklığı PC ve konsolları hedefliyor.

HyperX Cloud Revolver +7.1 özellikleri ve fiyatı

HyperX Cloud Revolver +7.1 kablolu oyuncu kulaklığı 50mm dinamik neodim sürücüler ile geliyor. Akustik odası tasarımı ve büyük kapaklar özellikle FPS oyunlarda sesin geldiği yönün hissedilmesini sağlıyor.

Paslanmaz çelik iskelete sahip olan gövdede HyperX adapte olabilir köpük malzeme kullanılmış. Gürültü engelleme yapabilen mikrofon ise çıkarılabiliyor ve dijital olarak genişletilebiliyor. 7.1 surround ses ise sinematik bir tecrübe sunuyor.

3.5mm girişi olan ürün PC ve PS4 konsolu için de USB ses kontrol kutusuna sahip. Kutuda ses ayarları, mikrofon ayarları ve 7.1 surround ses ayarları yer alıyor. TeamSpeak ve Discord kulaklığı onaylamış. HyperX Cloud Revolver +7.1 için 150$ fiyat etiketi belirlenmiş ancak ABD dışında fiyat 60$-70$ artıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim