Anlık Bildirim

Hyundai, elektrikli SUV konsepti SEVEN'ın ipucu görsellerini paylaştı

Ioniq 7'nin ön gösterimi olarak görücüye çıkarılacak SEVEN konseptinin iç mekanında sürdürülebilir malzemelerin kullanıldığı birinci sınıf ve kişiselleştirilebilir bir salon ambiyansı sunuluyor.

Hyundai, elektrikli SUV konsepti SEVEN'ı tanıtmaya hazırlanıyor Tam Boyutta Gör

Hyundai'nin elektrikli araç ailesini Ioniq 7 isimli büyük bir SUV modelle genişleteceğini biliyoruz. Şirket, bu modelin ön gösterimi olan SEVEN konseptinden yeni ipuçları paylaştı. SEVEN konsepti 17 Kasım'da tanıtılacak.

SEVEN konseptiyle alakalı daha önce de ipucu görselleri paylaşılmış fakat ismi açıklanmamıştı. Yeni paylaşılan görsellerden biri, büyük SUV'un öndeki aydınlatmalarına odaklanıyor. Üst tarafta tek sıra halinde uzanan aydınlatmalar mevcut. Daha önceki paylaşımlardan bu detayın boydan boya uzandığını biliyoruz. Tamponun kenarlarında da dikey konumlandırılmış aydınlatmalar mevcut.

Hyundai'nin paylaştığı diğer görseller, konseptin iç mekanı hakkında fikir veriyor. Güney Koreli üreticinin kendi tanımı ile bu alan, birinci sınıf ve kişiselleştirilebilir bir salon ambiyansı sunuyor. Sürdürülebilir malzemelerin kullanıldığı yaşam alanının çevre dostu bir mobilite deneyimi sunduğunun altı çiziliyor. Görünen o ki Hyundai, Prophecy konseptinde olduğu gibi şaşırtıcı bir iç mekanla karşımıza çıkacak.

Hyundai, elektrikli SUV konsepti SEVEN'ı tanıtmaya hazırlanıyor Tam Boyutta Gör

SEVEN konseptinin Hyundai'nin yeni elektrikli SUV modeli Ioniq 7'nin ön gösterimi olacağını belirtmiştik. Söz konusu model, arka koltuk tercihine göre 6 veya 7 kişilik yaşam alanına sahip olacak. Diğer modeller gibi E-GMP platformunu kullanacak ve 2024 yılında yollara çıkacak. Dört tekerlekten çekiş düzeninin opsiyon olarak sunulacağı büyük SUV'da 100 kWsa'lik batarya paketi ile 483 kilometrenin üzerinde sürüş menzili hedefleniyor.

Ayrıca iddialara göre Ioniq 7'de havalı süspansiyon, arka aks yönlendirme ve solar tavan gibi özellikler görmemiz de mümkün. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim