Anlık Bildirim

IFA 2012 : Galaxy SIII ve Note 10.1 için Jelly Bean güncellemesi çok yakında


Samsung'un Galaxy Note II lansmanında, Galaxy SIII için Jelly Bean güncellemesinin resmi olarak duyurulacağı ve hemen yayına başlayacağı iddia edilmişti.

Galaxy SIII kullanıcılarını heyecanlandıran iddia IFA 2012'de kısmen doğrulandı. Basın toplantısında Galaxy SIII ve Galaxy Note 10.1 modellerinin çok yakında Jelly Bean güncellemesini alacağı açıklandı.

Samsung, güncelleme için kesin bir tarih vermedi. Galaxy SIII için hazırlanmış Jelly Bean ROM'larının internete sızması hızlı bir güncelleme olabileceği kanısını uyandırmıştı. Ancak beklendiği gibi erken bir tarih verilmedi. Yine de Eylül-Ekim döneminde güncellemenin başlaması muhtemel.

Note 10.1 için ise kaynaklar yıl sonuna doğru bir güncelleme olabileceğinden bahsediyordu. Bu modele de Eylül-Ekim ayında güncelleme gelebilir. Galaxy Note modeli gündeme gelmese de sunu üzerinde görünmesi onun da güncelleme alabileceği kanısını uyandırdı.

Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin: DH App Gallery Uygulamasını İndir DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü GENEL İSTATİSTİKLER
3559 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim