Anlık Bildirim

iFixit'ten MacBook Pro'lar için ekonomik pil değiştirme seti

Elektronik cihazları sökerek tamir edilebilirlik puanı veren iFixit, Retina ekranlı MacBook Pro sahiplerinin cihazlarındaki pili değiştirmesini sağlayacak yeni bir tamir seti satışa sundu.
Karmaşık tasarımı nedeniyle normal kullanıcıların MacBook Pro'ları tamir etmesi neredeyse imkansız. Ayrıca teknik servislerin onarım için ne kadar yüksek ücret isteyeceklerini de biliyoruz. Elektronik cihazların içlerini açarak tamir edilebilirlik derecesini belirleyen iFixit, MacBook Pro'lar için bir başka tamir seti daha duyurdu.
 
Şirket çok ucuz bir fiyatla MacBook Pro'nuzdaki pili çıkarmanıza ve yeni bir pille değiştirmenize olanak sağlayan MacBook Pro Retina ekran pil tamir setini piyasaya sürdü. Cihazınızın modeline göre satın alabileceğiniz altı adet set var. En ucuz onarım kitinin fiyatı 89 dolar en pahalısının ise 109 dolar olarak belirlenmiş durumda. Ayrıca işlemleri nasıl yapacağınızı adım adım anlatan bir kullanma talimatıyla geliyor.
 
Tamir seti kullanıcıların Retina ekranlı MacBook Pro'nun üst kasasına iyice yapıştırılmış olan bataryasını değiştirmesine yardımcı olabilecek her şeye sahip. Kitlerde 6010 mAh ve 8230 mAh arasında değişen yedek piller yer alıyor. İşlem sırasında cihaza zarar vermeden bataryayı çıkarmanın son derece zor olduğunu da belirtelim.
 
iFixit, kulanıcıların retina ekranlı MacBook Pro'larındaki pili değiştirerek, dizüstü bilgisayarlarının ömrünü iki ila üç yıl uzatabileceğini söylüyor. Apple'ın garanti dışı kalmış Retina MacBook Pro'ların batarya değişimi için 199 dolar para istemesi, satışa sunulan bu tamir setini daha ekonomik bir seçenek haline getirmiş durumda. Yani iFixit'in yeni pil değiştirme kitlerinden faydalanan kullanıcılar, ortalama 100 dolar gibi bir para tasarrufu sağlamış olacaklar.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim