Anlık Bildirim

iOS uyumlu yeni uygulama: Momento

Günlük tutmak halen birçok insanın vazgeçemediği bir parçası. Ancak teknoloji bu durumu da değiştiriyor ve yeni iOS uygulaması Momento gibi çözümler ile süreç dijitalleşiyor.
iOS uyumlu yeni uygulama: Momento
 
D3i tarafından iOS 8.0 ve üzeri iPhone modelleri için hazırlanan uygulamalardan Momento, yeni sürümüyle Apple App Store üzerindeki yerini aldı.
Oldukça modern bir arayüzü bulunan Momento, temel olarak kişilerin akıllı telefonları üzerinde dijital olarak günlük tutmasına imkan tanıyor. Bu noktada türünün en iyi örnekleri arasında yer alan uygulama, günlüklere standart metin yanında mekanlar, kişiler, etiketler ve videolar da ekleyebiliyor. Eklenen etiketler daha sonraki geriye dönük aramaları kolaylaştırırken, içerikler şifre ya da TouchID sistemiyle güvenlik altına alınabiliyor ve iCloud temelinde bulut üzerinden depolanabiliyor.
Yakın zaman içerisinde iPad ile Apple Watch sürümleri de gelecek olan Momento, günlüklere Facebook, Twitter, Instagram, Swarm, Moves ve Uber gibi uygulamalar üzerinde dijital veri aktarımı yapabiliyor ve birçok sosyal ağı günlük paylaşımı için aktif olarak kullanabiliyor.
7,99 TL fiyat etiketi bulunan yeni Momento'ya aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim